Over PURE for Care

Bij PURE for Care willen we graag meer rust, ontspanning en balans creëren. Aromatherapie in de zorg, ook wel Aromazorg genoemd, is een prachtige vorm van complementaire zorg en we helpen jou graag om dit toe te passen binnen jouw zorginstelling. 

Met veel passie en enthousiasme werken wij met de producten van De Groene Linde. De Groene Linde is een Nederlands familiebedrijf die al jaren ervaring hebben binnen de aromatherapie. Speciaal voor de zorg hebben zij een speciale lijn ontwikkeld: de Linde Care. 

De producten uit de Linde Care zijn allemaal speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg en worden onder andere ingezet in de ouderen- en palliatieve zorg, de psychiatrische zorg, hospices, woongroepen of het ziekenhuis. 

Bij PURE for Care helpen wij jou graag op weg om aromatherapie binnen de zorg duidelijk en professioneel aan te pakken.

PURE for Care: Hoe het allemaal begon

Over PURE for CareIk ben Maud (31). Ik ben al ruim 14 jaar samen met Jasper en we hebben twee prachtige (en totaal verschillende) meiden: Fenne en Saar. 

In 2019 kreeg ik een heftige burn-out en mede daardoor weet ik als geen ander hoe het is om niet goed in balans te zijn. 

In deze periode kwam ik in aanraking met etherische oliën. Als nuchtere Tukker had ik hier weinig mee en dacht ik vooral ‘Eerst zien, dan geloven!’. Binnen no-time was ik helemaal fan van de producten. Ik volgde een studie Aromatherapie en na mijn burn-out begon ik met PURE by Me: een webshop met etherische oliën, met als doel om meer vrouwen in balans te krijgen met meer rust en tijd voor zichzelf.

Toen mijn oma in een verzorgingstehuis kwam, ervaarde zij door haar dementie veel onrust, frustratie en onmacht. In overleg met haar lieve verzorgers besloten we om etherische oliën te gebruiken, zodat ze zich rustiger zou voelen en beter zou slapen. Dit draaide uit op een pilot voor de hele afdeling, met veel positieve resultaten. Wat fijn dat we haar en haar medebewoners op deze manier konden ondersteunen! Al snel besefte ik dat ik mijn missie om meer vrouwen in balans te krijgen mocht uitbreiden, zodat we aromatherapie ook als vorm van complementaire zorg kunnen aanbieden in de zorg.

Na het overlijden van mijn oma wilde ik graag een mooie draai te geven aan aromatherapie in de zorg met PURE for Care als gevolg: een eerbetoon aan mijn lieve oma. 

 

PURE for Care is een onderdeel van PURE by Me.